Welcome to Wonderland

Weekendje Weg NRB 2018

Dit jaar zal er weer als afsluiter van het seizoen een weekendje weg worden georganiseerd vanuit de NRB. Dit reisje richting het land der wonderen zal plaatsvinden op vrijdag 21 september tot en met 23 september. De afgelopen edities waren een absoluut succes en ook dit jaar zijn alle ingrediënten aanwezig om er weer een onvergetelijk weekend van te maken. Daarom roepen wij iedereen op om zich aan te melden op wwnrb.nl want er zijn maar 40 plekken beschikbaar, inschrijven kan vanaf 13 jaar. De kosten voor het kamp zijn dit jaar €65,- (voor strandwacht-leden). Let op: je kan pas mee wanneer je je via de website hebt ingeschreven en betaald hebt! Mocht je niet het hele weekend kunnen maar wel willen langskomen, dat kan! Geef je dan op via de eerdergenoemde website en geef het aan bij je aanmelding.

Het thema voor dit jaar is: Welcome to Wonderland!

Ook dit jaar weer de bonte-avond waar iedereen een bijdrage aan levert! Weet je al wat je wilt gaan doen, stuur dan een email naar info@wwnrb.nl en vertel ons met wie je gaat optreden en waarmee wij eventueel moeten/kunnen helpen. Je hoeft nog niet te vertellen wat je gaat doen, maar uiteraard hopen wij op veel wonderlijke acts!

Muziek speelt ook dit jaar weer een grote rol, daarom vragen wij jullie om weer mee te helpen met het opzetten van een wonderlijke muzieklijst.

Tot slot, ben je 18 jaar of ouder en wil je helpen om dit weekendje tot een succes te maken? Geef dit dan aan bij je inschrijving.

We hopen jullie voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er nog vragen zijn mail dan naar info@wwnrb.nl. Hopelijke zien we jullie aanmelden verschijnen!